Logo 112NOF

Aanlegsteiger in de brand gestoken, man aangehouden

DOKKUM – De politie heeft vrijdag aan het begin van de avond een man aangehouden aan de Hogedijken. Even hiervoor was de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand. Ter plaatse gekomen bleek dat de man welke hier al enige tijd op een boot verblijft, brand had gesticht aan een aanlegsteiger. Brandweerlieden hebben de brand geblust, dit was de tweede keer dat op deze plek brand was gesticht. Naast de branden zou de man ook voor overlast zorgen, agenten hebben de man in de boeien geslagen en naar het bureau overgebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook