Logo 112NOF

Dodelijk schietincident na inrijden op agenten

BOELENSLAAN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 28-jarige automobilist uit de gemeente Achtkarspelen doodgeschoten op de Fjouwer Roeden. Agenten wilden de automobilist controleren ter hoogte van Quatrebras. Echter ging deze er vandoor waarop een achtervolging volgde. Op de Fjouwer Roeden stopte het voertuig. Toen agenten het voertuig wilden benaderen reed de man in op de agenten, die zich genoodzaakt voelden om te schieten. Hierbij werd de man dodelijk getroffen, de agenten raakten niet gewond. Op de plaats delict word uitgebreid onderzoek gedaan.  Voor de betrokken agenten is collegiale ondersteuning ingeschakeld. De rijksrecherche is in kennis gesteld en zal het schietincident onderzoeken, dit gebeurd in alle gevallen wanneer er door de politie is geschoten en er letsel is of dodelijke afloop.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook