Logo 112NOF

Grote zoekactie op het Lauwersmeer(Video)

OOSTMAHORN – Dinsdagavond hebben diverse hulpverleners gezocht naar een vermiste man op het Lauwersmeer. De man was gaan zeilen op het meer, later werd de zeilboot leeg aangetroffen en werd er groot alarm geslagen. KNRM en brandweer zochten vanaf het water naar de man, vanuit de lucht werd met een vliegtuig en helikopter van de kustwacht gezocht, later kwam een defensiehelikopter welke onderweg was naar de Marnewaard hierbij assisteren. Hierbij werd een groot gebied afgezocht.

Rond de klok van 23:30 uur was de man nog niet aangetroffen en werd de zoekactie gestaakt. Woensdag gaat de zoektocht verder met boten en duikers.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook