Logo 112NOF

Automobilist ongedeerd na ongeval

DOKKUM – Dinsdagmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de Rondweg-Zuidoost. Hier was door onbekende oorzaak een personenauto van de weg geraakt en in een slootje tot stilstand gekomen. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpdiensten bleek de bestuurder zelfstandig en ongedeerd het voertuig te hebben verlaten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook