Logo 112NOF

Brandweer blust brand De Falom

DE FALOM – De brandweer moest maandagavond uitrukken voor een brandmelding aan de Achterwei. In de bosschage stond een aanhangwagen met daarbij een zendmast in brand. De brand ging gepaard met dikke rookwolken. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat de aanhanger en mast flink beschadigd raakten.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook