Logo 112NOF

Surfers vinden dode man op Schiermonnikoog

SCHIERMONNIKOOG – Maandagmiddag werd door surfers een lichaam aangetroffen in het water aan de noordkant van het eiland. De recherche, forensische opsporing en een GGD-arts zijn ter plaatse gekomen op het eiland om daar onderzoek te doen. Uit het eerste onderzoek is duidelijk geworden dat het om een 73-jarige man gaat met een Duitse nationaliteit.

Geen Misdrijf

Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook