Logo 112NOF

Motorrijder gewond bij ongeval Nijega

NIJEGA – Donderdagmiddag is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de rotonde van de Centrale As. Door onbekende oorzaak kwam de bestuurder in botsing met een personenauto. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp en hebben het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Een aanrijding selecteur heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Boersma heeft de voertuigen afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook