Logo 112NOF

Personenauto´s in botsing op Trekwei geen letsel

DRIEZUM – Woensdagmiddag kwamen op de Trekweg twee personenauto’s met elkaar in botsing. Ambulancepersoneel heeft de betrokkenen onderzocht maar iedereen bleek met de schrik vrij te zijn gekomen. Beide voertuigen liepen de nodige schade op.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook