Logo 112NOF

Fietser gewond bij ongeval De Westereen

DE WESTEREEN – Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt op de Sûder Stasjonsstrjitte. De man werd ter hoogte van de spoorwegovergang geraakt door een bestelbus, en kwam hierbij ten val. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer eerste hulp verleend, en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Een aanrijding selecteur heeft kort onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook