Logo 112NOF

Ernstig ongeval Lauwersseewei N361 Morra

MORRA – Vrijdagmorgen is een voertuig van de weg geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen op de Lauwersseewei N361. Door de ernst van de melding werd door de meldkamer groot alarm geslagen. Een inzittende is hierbij om het leven gekomen, een tweede bleef ongedeerd. Vermoedelijk is de bestuurder onwel geworden, en hierdoor van de weg geraakt. De politie heeft een onderzoek in gesteld naar het ongeval.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook