Logo 112NOF

Benelux Tour door de regio(Video)

SURHUISTERVEEN/DOKKUM – Onder ideale weersomstandigheden werd maandag de Benelux Tour gereden. De tour startte in Surhuisterveen, na een rit van 169.6km door de regio was het de Belg Tim Merlier die na een sprint als eerste over de over de eindstreep in Dokkum kwam. Klik hier voor de gehele uitslag van de tour.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook