Logo 112NOF

Voertuig op de zijkant in de sloot, inzittenden met de schrik vrij

DE WESTEREEN- Een personenauto is zondag aan het begin van de middag van de weg geraakt en op de zijkant in een naastgelegen terechtgekomen in de Mieden. Diverse hulpdiensten werden voor het ongeval gealarmeerd, bij het ter plaatse komen bleken de inzittenden op eigen kracht het voertuig te hebben verlaten. Alle betrokkenen bleken na controle van het ambulancepersoneel met de schrik vrij te zijn gekomen. Het voertuig werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook