Logo 112NOF

Brandweer in actie voor keukenbrand

TWIJZELERHEIDE –¬†Zondagochtend kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Resken. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een brand in de keuken. Brandweerlieden waren de situatie snel meester. Voor de bewoonster kwam een ambulance ter plaatse, omdat ze mogelijk rook had ingeademd. Maar ze hoefde niet naar een ziekenhuis.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook