Logo 112NOF

Ingebroken bij W D Visser groenten en fruit

KOLLUMERZWAAG – In de nacht van dinsdag naar woensdag is er ingebroken bij WD Visser groeten en fruit. Op de bewakingsbeelden welke het bedrijf op Facbook heeft geplaatst zijn twee verdachten te zien.

Onderstaand bericht plaatste Visser op facebook
Helaas is er vannacht bij ons in de zaak in gebroken, wij hebben hierdoor besloten om de winkel vandaag te sluiten en morgen weer om 9:00 voor uw klaar te staan❗Herkent uw deze jongens of heeft u wat gezien of gehoord dan horen wij het graag❗


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook