Logo 112NOF

Smeulende fietsaccu zorgt voor brandweerinzet

KOLLUMERZWAAG – Vrijdagavond kreeg de brandweer een melding van een brandgerucht aan de Skoallestrjitte. Hier was een accu van een elektrische fiets gaan smeulen. Ter plaatse gekomen hebben brandweerlieden de accu vervolgens in een grasveld tegenover de woning met aarde afgedekt.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook