Logo 112NOF

Fietsers gewond bij ongeval Bjirkewei Twijzelerheide

TWIJZELERHEIDE – Woensdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Bjirkewei tussen twee fietsers. Ter hoogte van De String wilden de fietsers vermoedelijk oversteken naar het fietspad, toen het door onbekende oorzaak mis ging en beiden hard ten val kwamen. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen, voor zover bekend werden beide slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook