Logo 112NOF

Weer storing spoorwegovergang

DE WESTEREEN – Voor de tweede dag op rij lag de spoorwegovergang woensdagmorgen in storing. De politie kwam ter plaatse en heeft de overgang met lint afgesloten. Het komt de laatste tijd herhaaldelijk voor dat er een storing optreed. Het is onbekend wat de storing steeds veroorzaakt, volgens omwonenden is het na de grote werkzaamheden steeds mis met de overgang, of dit er iets mee te maken heeft is vooralsnog onbekend. Medewerkers van Structon hebben de storing verholpen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook