Logo 112NOF

Wederom overwegstoring De Westereen

 

DE WESTEREEN РDinsdag lag opnieuw de spoorwegovergang in storing. Het is zover bekend al de vierde keer dit jaar dat er een storing optreed, afgelopen 12 juli jl. gebeurde dit zelfs twee maal achter elkaar. Omwonenden vrezen voor ongelukken, mensen proberen toch om de spoorbomen heen te gaan. Medewerkers van Structon kwamen ook nu weer ter plaatse en wisten vrij snel de storing te verhelpen.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook