Logo 112NOF

Gat in asfalt brug over De Zwemmer De Westereen

DE WESTEREEN – Voorbijgangers ontdekten maandagavond bij de brug over de Zwemmer een gat in het wegdek. Het gat zit nagenoeg op de zelfde plaats waar eerder ook al een gat zat, er zou nu een scherp voorwerp uit steken. Afgelopen november werd het wegdek nog van nieuw asfalt voorzien, het is vooralsnog onbekend wat de oorzaak is.Het gat is inmiddels gerepareerd door de gemeente-wegbeheerder.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook