Logo 112NOF

Auto rijd van talud bij Hurdegaryp

HURDEGARYP – Een personenauto is zondagmorgen bij het talud naar beneden gereden ter hoogte van de ovonde. Het voertuig kwam op de betonrand van de Centrale As tot stilstand. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse maar de bestuurster bleek niet gewond. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig geborgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook