Logo 112NOF

Fietser gewond bij ongeval op Westerdijk (N361)

RYPTSJERK – Een fietser is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto op de Westerdijk – N361. Op de oversteekplaats ter hoogte van de Breedijk werd de fietser door onbekende oorzaak geschept door de auto. Na ter plaatse te zijn behandeld door het ambulancepersoneel werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een aanrijdingsselecteur heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Een berger kwam ter plaatse om de beschadigde auto af te slepen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook