Logo 112NOF

Traumahelikopter ingezet voor incident in De Westereen(Video)

DE WESTEREEN РEen jongen is maandagavond gewond geraakt bij een incident bij de zandbak op het schoolplein. Volgens getuigen zou de jongen ongelukkig ten van zijn gekomen op een betonnen rand in de zandbak. Omdat de situatie zich in eerste instantie ernstig liet aanzien, werd er ook een traumahelikopter gealarmeerd. Nadat het slachtoffer ter plaatse was behandeld werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook