Logo 112NOF

Geen gewonden bij ongeval op Wâldwei

GARYP – Op de Wâldwei kwamen maandagmiddag een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen de personenauto moest door een berger worden afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook