Logo 112NOF

Fietser gewond bij ongeval Damwâld (Video)

DAMWÂLD — Een fietser is woensdag gewond geraakt bij een ongeval met een brommobiel op de Badhuswei. Twee ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp aan het slachtoffer te verlenen inmiddels was ook een traumahelikopter onderweg maar deze kwam niet meer ter plaatse. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de brommobiel kwam met de schrik vrij. De VOA heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook