Logo 112NOF

Spoorwegovergang tot twee keer toe in storing(Video)

DE WESTEREEN – Tot tweemaal toe raakte maandag de spoorwegovergang in storing. De eerste storing ontstond maandagmiddag dit zorgde voor de nodige overlast, waarbij weggebruikers ondanks het verboden is de dichte slagbomen te passeren er toch tussen door gingen. Monteurs van Structon wisten de storing rond 18:00 uur te verhelpen. Echter een kleine 20 min later was het opnieuw raak, rond 19:45 uur was ook deze storing verholpen. Vorig week maandag was er ook al een storing.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook