Logo 112NOF

Fietster gewond bij ongeval Rijksstraatweg (N355)

JISTRUM – Een fietster is donderdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeval op Rijksstraatweg (N355)met de afslag naar het Wyldpead (west). Het meisje werd hier aangereden door een personenauto en kwam met een harde smak op het wegdek terecht. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De beschadigde auto werd door bergingsbedrijf Boersma afgesleept.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook