Logo 112NOF

Veel schade na brand in keuken Café Prins

KOLLUMERZWAAG – Donderdag is er veel schade ontstaan na een brand in de keuken van café Prins. Bij de brand kwam veel rook vrij wat door het hele pand heen is getrokken. De brand werd opgeschaald naar middelbrand. In totaal kwamen vijf ambulances ter plaatse om mensen te behandelen voor rookinhalatie, vijf personen werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De keuken en de bijbehorende apparatuur liepen zware schade op bij de brand. De rest van het pand liep veel rook schade op.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook