Logo 112NOF

Diverse brandstichtingen opgelost

DOKKUM – De politie heeft met de aanhouding van een 22 jarige man uit de gemeente Noardeast-Fryslan, vijf grotere branden binnen deze gemeente opgelost. De man kwam in beeld bij de politie na een brand in een boot bij Oostrum enkele weken geleden. Deze boot lag afgemeerd om opgeknapt te worden en brandde volledig uit. Daarbij raakte ook de aanlegplaats beschadigd en liep de totale schade op tot ongeveer 20.000 euro. De man werd begin juli voor deze brandstichting aangehouden. Tijdens verhoren bekende hij meerdere branden te hebben gesticht, waaronder twee branden bij de restanten van de eerder uitgebrande muziekschool in Dokkum. De man zit nog vast en het onderzoek is nog gaande.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook