Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval Rijksstraatweg Noardburgum

NOARDBURGUM – Een bestuurder(ster) van een personenauto is dinsdag gewond geraakt bij een ongeval op de Rijksstraatweg. Een rode auto welke stilstond, werd vermoedelijk niet tijdig opgemerkt door de achteropkomende VW Golf, deze bestuurder(ster) probeerde nog wel uit te wijken maar kon een aanrijding niet voorkomen. Vervolgens botste een ander voertuig weer achterop de VW Golf. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen, de bestuurder van de VW werd naar een ziekenhuis gebracht. De politie leidde het overige verkeer in goede banen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook