Logo 112NOF

F 16 toestellen vertrokken vanaf vliegbasis Leeuwarden

LEEUWARDEN – Maandagmorgen rond de klok van 10:30 uur vertrokken de F16 toestellen vanaf de vliegbasis richting Volkel. Voor men vertrok taxiën de toestellen eerst nog over de gehele basis, en langs de spottersbult om van dit afscheid beelden te maken. Hierna werd nog een Flyby uitgevoerd.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook