Logo 112NOF

Fietser zwaargewond bij ongeval Burgum

BURGUM – Een fietser is maandagmiddag zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Elingsloane. Het slachtoffer stak vanaf het fietspad de weg op werd aangereden door een personenauto. Diverse hulpverleners kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen, het ambulancepersoneel werd geassisteerd door het Mobiel Medisch Team. Nadat het slachtoffer ter plaatse werd behandeld werd deze per ambulance onder begeleiding van de trauma arts met spoed naar het UMCG gebracht. Ter plaatse is uitgebreid onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval te achterhalen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook