Logo 112NOF

Storing spoorwegovergang De Westereen

DE WESTEREEN – Toeterende treinen reden maandagmorgen stapvoets over de spoorwegovergang. Door een storing bleven de slagbomen dicht, om het verkeer te waarschuwen dat er een trein ging passeren gebruikte de machinist de tyfoon(claxon van de trein). Ondanks dat een omstander de politie had gebeld, omdat een aantal weggebruikers toch tussen de slagbomen door gingen, kwam deze niet ter plaatse. Monteurs van Structon zijn ter plaatse gekomen en wisten rond 12:35 de storing te verhelpen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook