Logo 112NOF

Politie massaal op de been i.v.m. zoekactie verdachte(Video)

DE WESTEREEN – Zaterdagavond was de politie massaal op de been in het gebied rondom het gebied van de Lange Reed en de Boppewei. Volgens omstanders zou er een mishandeling hebben plaatsgevonden aan de Lange Reed. De verdachte zou hierna de Zwemmer richting de Boppewei zijn overgezwommen. Naast veel eenheden op de grond, werd ook via het water gezocht. Ook een werd een politiehelikopter ingezet welke het gebied grondig heeft afgezocht. Voor zover bekend is de verdachte nog niet aangetroffen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook