Logo 112NOF

Politie neemt zendapparatuur in beslag

WYNS – Donderdagavond werd er op een doodlopende weg een ladderwagen met daarop een antennemast aangetroffen. Bij het voertuig stonden ook een aggregaat en een illegale stuurzender. De apparatuur is in beslag genomen. De politie kreeg hierbij assistentie van de brandweer.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook