Logo 112NOF

Incident met F-16 op vliegbasis, twee gewonden

LEEUWARDEN – Donderdag zijn twee personen gewond geraakt op de vliegbasis toen een F-16 tijdens het opstarten een tegenoverstaand gebouw inreed. De piloot van het toestel kon zich met de schietstoel in veiligheid brengen. Volgens de luchtmacht is er geen sprake van brand of explosie geweest. Diverse partijen doen onderzoek naar het incident.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook