Logo 112NOF

Man zwaargewond na val van hoogte(Video)

KOLLUMERZWAAG – Woensdagavond is een man zwaargewond geraakt na een val van hoogte aan de Sparrewei. De man was bezig met het plaatsen van zonnepanelen op een loods achter een woning toen hij door het dak zakte, en een aantal meters naar beneden viel. Naast ambulance en politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse om te assisteren. Het slachtoffer werd later met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook