Logo 112NOF

Damwâldster aangehouden voor handel in drugs

DAMWÂLD – De politie heeft op 27 mei jl. een 46 jarige Damwâldster op heterdaad aangehouden i.v.m. handel in verdovende middelen. Uit onderzoek bleek dat er vanuit de woning geruime tijd hard en softdrugs werden verhandeld. bij doorzoeking van de woning werd een handelsvoorraad van meer dan 500 gram wiet en meer dan 350 gram amfetamine aangetroffen. Ook werd verpakkingsmateriaal gevonden om de drugs te verpakken. Verder werd er een op een echt gelijkend vuurwapen, boksbeugel, vlindermes en enkele messen aangetroffen. Tevens werd een aanzienlijk geldbedrag inbeslaggenomen. De politie is nog druk bezig met het onderzoek, de verdachte zal zich later moeten verantwoorden bij de rechter.

Foto Politie Noord Oost


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook