Logo 112NOF

Steiger gaat in vlammen op

WARTEN – Maandagavond is een steiger door brand verwoest aan de Saiterpetten(De Alde Feanen). Uit voorzorg kwam een ambulance en een traumahelikopter ter plaatse. Maar zover bekend vielen er geen gewonden. Met behulp van een brandweerboot werd het vuur geblust, er kon niet worden voorkomen dat de steiger verloren ging.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook