Logo 112NOF

Brand in meterkast zorgt voor forse schade aan woning

TWIJZELERHEIDE – Maandagavond kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Koelstrawei. Ook een hoogwerker werd gealarmeerd om te assisteren. Ter plaatse bleek er sprake van brand te zijn geweest in een meterkast, deze was inmiddels geblust door de bewoners. Omdat de brand was doorgeslagen doorgeslagen naar het dak, werd met behulp van de hoogwerker werd van bovenaf ge├»nspecteerd op eventuele nog aanwezige vuurhaarden en werd er nageblust. De brand zorgde voor de nodige schade aan de woning, voor de bewoners is stichting Salvage ingeschakeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook