Logo 112NOF

Fietser gewond na aanrijding met personenauto

BURGUM – Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto op de Dokter B. Hornstrasingel. Ambulancepersoneel hebben het slachtoffer ter plaatse eerste hulp geboden en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. De VOA heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om de toedracht te achterhalen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij, de auto liep door het ongeval forse schade op.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook