Logo 112NOF

Motorrijder gewond bij ongeval Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Op de kruising bij van Seggeren vond zondagmiddag een ongeval plaats tussen een motorfiets en een personenauto. De motorrijder komende uit de richting van de Triemsterloane, heeft vermoedelijke de auto over het hoofd gezien en een botsing was het gevolg. De motorrijder kwam na de botsing ten val en liep hierbij verwoningen op. Nadat ambulancepersoneel het slachtoffer had behandeld, werd deze naar het ziekenhuis gebracht. Ter plaatse heeft een aanrijdingsselecteur een onderzoek ingesteld.

 

.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook