Logo 112NOF

Loods in brand Warten

WARTEN – In een loods aan het Leechlan is zaterdagavond brand uitgebroken. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpdiensten bleek het om een uitslaande brand te gaan. Volgens de brandweer staat de loods niet in de buurt van woningen. Er is sprake van veel open water zodat men over voldoende bluswater kan beschikken. Een oude tractor kon tijdig in veiligheid worden gebracht.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook