Logo 112NOF

Werkzaamheden aan Miedloane afgerond

DE WESTEREEN – Vrijdag kon het verkeer weer gebruik maken van de Miedloane. De werkzaamheden zijn een week eerder klaar dan in eerste instantie werd gepland. Er zijn op een paar plekken versmallingen in de weg aangebracht. Bovendien zijn de drempels korter en hoger gemaakt zodat het verkeer moet afremmen, en zo het vrachtverkeer moet ontmoedigen om hier langs te rijden.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook