Logo 112NOF

Wegwerker gewond bij ongeval Garyp

GARYP – Donderdag is een wegwerker gewond geraakt bij een ongeval op de Earnewarre. Ter plaatse waren er asfalteringswerkzaamheden gaande, het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer werd per ambulance onder begeleiding van een trauma-arts naar het MCL ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt of het slachtoffer mogelijk is aangereden door een van de machines.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook