Logo 112NOF

Personenauto in brand op Koumarwei

BURGUM – Op de Koumarwei is maandag door onbekende oorzaak een personenauto in brand gevlogen. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het voertuig zwaar beschadigd raakte. Er vielen geen gewonden, een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook