Logo 112NOF

Bewoner voorkomt erger bij brand in keuken

TWIJZELERHEIDE – Woensdagavond werd de brandweer ingezet voor een nacontrole in een woning aan het Wyldpead-west. In de keuken was een brandje ontstaan, de bewoner kon door snel ingrijpen het vuur blussen en zo erger voorkomen. Brandweerlieden hebben een controle uitgevoerd, met een overdruk ventilator werd de rook uit de woning verdreven.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook