Logo 112NOF

Drie gewonden na explosie op boot jachthaven Burgum

BURGUM – Maandagavond zijn drie personen gewond geraakt na een explosie op een boot in de Jachthaven aan de Burgurmerdaam. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpdiensten bleek er sprake te zijn van een uitslaande brand. Naast meerdere ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De boot kan als verloren worden beschouwd.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook