Logo 112NOF

Vier aanhoudingen na vernielingen nieuwjaarsochtend

TWIJZEL – Op maandag 12 en dinsdag 13 april heeft de politie drie inwoners van de gemeente Achtkarspelen aangehouden op verdenking openlijke geweldpleging tegen goederen. De mannen worden ervan verdacht op nieuwjaarsochtend verschillende goederen waaronder een aantal bomen te hebben omgezaagd, en vervolgens deze op een brandbult te hebben gegooid. De schade bedroeg € 22.000. De gemeente en andere partijen hebben hier aangifte voor gedaan. Na onderzoek kwamen de verdachten in beeld. Na verhoor kwam ook een vierde verdachte in beeld dit betrof een man uit Enschede, deze is op 21 april gehoord door de politie. Alle verdachten zijn na verhoor weer heengezonden, het onderzoek loopt nog en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook