Logo 112NOF

Motoren onderuit Kollumerzwaag, een gewonde

KOLLUMERZWAAG – Een motorrijdster is zondagmiddag gewond geraakt aan de Sanbultsterwei. Het slachtoffer kwam net na de spoortunnel met een andere motorrijder ten val. Een ambulance kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen en heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Boersma heeft beide beschadigde motoren afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook