Logo 112NOF

Man met scootmobiel te water

DAMWÂLD – Bij de hulpdiensten kwam dinsdagmiddag een melding binnen van een persoon te water aan de Tjeerd Foekesloane. Ter plaatse bleek een man met zijn scootmobiel in een sloot te liggen. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners was de man al door een inwoner van Damwâld uit de sloot te zijn gehaald. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer welke al een uur in het water lag nagekeken en vervolgens naar het MCL-ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Boersma heeft de scootmobiel geborgen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook